POS Принтер TP801

Споделете продукта в социалните мрежи:

цена 366.00 лв.
 
Кошницата Ви е празна


TP801 е POS принтер от най-висок клас, гарантиращ най-бързия термопечат, в сравнение с останалите модели! Скоростта на издаване на касови бележки е най-високата на пазара – до 300 милиметра в секунда.

Този термопринтер се препоръчва за издаване на касови бележки, които съдържат много на брой артикули. Подходящ е за големи търговски вериги и хипермаркети, където бързината на обслужване на клиентите е от изключителна важност.

касови апарати Варна

Характеризира се с тих работен режим и ултра компактен дизайн, което го прави подходящ за поставяне в близост до търговските каси и щандове. Функцията Easy Load позволява бързо и удобно зареждане на хартията от персонала, когато натоварването е голямо.

POS принтерът TP801 работи с хартиени ролки с диаметър от 58mm и 80mm. Снабден е с автоматичен нож, за отрязване на касовите бележки и сензори за сигнализиране при заседнала хартия и при набижаване края на хартиената ролка.

Предлага се стандартно с RS232 и USB интерфейси за връзка с външни устройства, както и драйвери за Windows и SDK заWinCE, Win Mobile, Android, IOS, Linux, OPOS. Опционални комуникационни модули: Ethernet/ Bluetooth/ Wi-Fi.
Най-продавани продукти

Касов апарат Compact S-KL
цена 145.00 189.00 лв.
Мобилен касов апарат ZIT B20
цена 178.00 лв.
Електронна везна Daisy DSB6/15
цена 168.00 195.00 лв.