Нивомерни системи за връзка с НАП

Споделете продукта в социалните мрежи:

цена 5 800 лв.
 
Кошницата Ви е празна


Предлагаме нивомерна система  производство на ф-ма Галилео БГ – София, съобразена с последните изисквания на Наредба Н-18.

 

Системата се предлага с електронни нивомерни сонди без движещи се части производство на немската фирма Hectronic. За разлика от механичните сонди с поплавък електронните сонди не се нуждаят от никакво обслужване след монтирането им.

 

Нивомерната  система Оптилевъл  притежава всички европейски сертификати за качество и безопасност и осигурява прецизно предаване на следните данни за всеки резервоар

– – – –

Количество доставено гориво с автоматична трансформация към (+15 С) Налично количество гориво в резервоарите
Количество изразходвано гориво
Количество вода на дъното на резервоара

 

 

За подробна информация и оферти относно нивомерни системи за ведомствени обекти за продажба на течни горива и покриване на изискванията им заложени в прил.19 на Наредба 18 на МФ, моля обадете се на тел.О877845400 или пратете запитване на мейл fiskalsystems@gmail.com

За конкретна оферта за вашия обект  – моля напишете ни конфигурацията – колко вида горива предлагате, в колко цистерни и с какво отстояние на резервоарите от колонките и мястото за управление.

За ведомствените обекти за продажба на течни горива е необходимо да има резервоар и свързана с него колон помпа – т.нар. – колонка. За да се осъществи предаване на данните от нивомерната система, е необходимо да се постави и фискална система с компютър и комуникации с колонката и нивомерната система. Колонката трябва да има възможност да осъществява комуникации с фискалната система. Нашите специалисти могат да дойдат на място и да определят възможностите за монтаж на оборудване, според наличната техника.

Моля свържете се с нас на тел.0877845400, ако имате нужда от допълнителни разяснения.

 
Най-продавани продукти

Касов апарат Compact S-KL
цена 155.00 189.00 лв.
Мобилен касов апарат ZIT B20 MSBW- KL
цена 145.00 238.00 лв.
Електронна везна DSB6/15
цена 168.00 195.00 лв.