ORAK MARKET R5

Цена: 500.00 лв. с ДДС

ORAK MARKET R5 е софтуерен продукт за управление и контрол на търговска дейност на едро и дребно, който е част от бизнес платформата за управление на ОРАК Инженеринг – R5. ОРАК Маркет R5 има функции да управлява всички етапи от дейността на натоварен търговски обект с голям асортимент и документообработка. Системата е проектирана да концентрира информация и да управлява верига от обекти като отделни звена или като част от единна организация. Допълнително улеснение е гъвкавият анализ на информацията чрез извадки от данни и генератор на справки, направляван директно от потребителя.

Удобен и многофункционален изглед на касовите места, оптимизиран за бързо обслужване на интензивен клиентопоток.
Системно управление на богата гама от различни модели електронни везни, баркод, магнитни и безконтактни четци, етикиращи принтери, електронни дислпей и други съпътстващи дейността устройства.
Ценообразуване с фиксирани проценти над доставните цени и следене на всички несъответствия, корекция на цените с натискането на един бутон.
Възможност за печат на етикети с произволен дизайн върху етикиращи и обикновени принтери
Ревизия чрез ревизионен опис и компенсация на наличностите при необходимост, с възможност за използване на on-line и off-line терминални устройства.
Автоматична заявка на стоки към съответните им доставчици, според наличностите в склада и определени търговски показатели.
Управление на разносна търговия и дистрибуция на стоки чрез преносими палм устройства в on-line и off-line режим.
касови апарати варна

Топ продукти

Електронна везна DSB6 е двуинтервална изчисляваща везна – 6кг/15кг. макс 15 кг. – 190.80 лева с ДДС . Електронна везна DSB15 е двуинтервална изчисляваща […]

190.80 лв. с ДДС

B 20 MSBW- KL е съчетание от компактни размери, модерен дизайн и високи технологии. Подходящ е за открити пазари, мобилна търговия, цветарски магазини, фризьорски […]

238.00 145.00 лв. с ДДС

Compact S-KL е мобилен касов апарат с ултра компактни размери, но с пълноценна функционалност. Подготвен е за сертифициране по последните изисквания на Наредба Н-18 […]

189.00 155.00 лв. с ДДС

Марка: Fujitsu Размери: 37см х 43см х 9.5см касови апарати варна

85,00 65,00 лв. с ДДС
 

Топ производители