Продукти на Бетелгиус

Баркод терминал Opticon H15
цена 1 127.00 лв.
Баркод терминал OPTICON PHL7112
цена 2 323.50 лв.
Баркод терминал OPTICON PHL8114
цена 2 527.20 лв.
Лазерен баркод четец Opticon OPR 3201
цена 188.00 200.00 лв.
Баркод четец Opticon OPL 6845 R
цена 258.00 лв.
Баркод четец Opticon OPR 3001
цена 422.50 лв.
Баркод четец Opticon OPR 3301
цена 422.50 лв.
Колектор за данни Opticon OPL 9725
цена 525.70 лв.
Колектор за данни OPTICON OPL 9728
цена 550.00 лв.
Баркод четец Opticon NLV 1001
цена 587.00 лв.
Колектор за данни Opticon OPL 9723
цена 619.60 лв.
Колектор за данни OPTICON OPN 2001
цена 628.85 лв.